Enkele behandelingen en technieken uitgelicht

 

Curl treatment:

 

Als u van nature krullen hebt, weet u dat uw haar altijd in dezelfde krullen valt. Wanneer u uw haren mooi vol wil laten vallen bestaat er nu een techniek die daarvoor kan zorgen. Elke krul wordt afzonderlijk geknipt in een c-curve. Zo ontstaat er extra volume. U zult echt verschil merken.

 

 

Scruples haarkleuringen:

 

Scruples is een amerikaans haarkleurproduct. Zeer mild voor het haar met legio mogelijkheden. Zo kun je al een mooie blonde kleur verkrijgen met een zeer laag waterstofprecentage, 3%. Het haar zal gezonder en glanzender zijn als met een ander oplichtingsproduct zoals bijvoorbeeld een blondering. Ook om haren terug te kleuren of donkerder in te kleuren heeft scruples enkele mooie tinten. Voor highlights en brede lichte lokken in je haar is scruples ook uitermate geschikt. De highlights kunnen zelfs IN een basiskleuring aangebracht worden zodat je geen extra tijd kwijt bent. Ideaal.

 

3-D kleuren:

 

In het haar worden 2 of 3 verschillende tinten highlights & lowlights aangebracht zodat uw haar meer diepte krijgt en dus een stuk voller oogt. Uitermate geschikt voor mensen met wat dunner haar.

 

Ingevlochten extensions:

 

d.m.v. Een eigen ontworpen vlecht- en knooptechniek maak ik extensions in het haar. super hip voor de kids en jonge meiden. De extensions bestaan uit een of meerdere kleuren per extension (d.w.z. een extension kan uit wel 8 verschillende kleuren bestaan voor een mooi kleureffect) Ze zijn absoluut onschadelijk voor het eigen haar, blijven bij de juiste behandeling maandenlang zitten en zijn desgewenst makkelijk te verwijderen. Laat je een extension zetten, maak ik (als je wil) meteen een leuke staart, vlecht of knot.

 

 

 

 

 

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now